Natuurhuisje in chvalec

Beschrijving

In het mooie kleine dorpje Chvalec, dichtbij Trutnov (het Reuzengebergte) ligt dit leuke natuurhuisje. Op de begane grond van dit natuurhuisje vind je een volledige uitgeruste ruime keuken, met magnetron, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, Senseo en een ingebouwde koelkast. Ook een vaatwasser, wasmachine/droger zijn hier aanwezig. De woonkamer is voorzien van een vier fauteuils, twee twee-zits bankstellen, salontafel, buffetkast, tv met Nederlandse zenders, dvd speler met veel films voor groot en klein, internet/wifi en een kast met spelletjes. 

Op de boven verdieping zijn de slaapkamers te vinden. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, met Nederlandse matrassen. Er zijn twee vier-persoons kamers en een twee twee-persoons kamers. Er is een mogelijkheid om er nog enkele bedden bij te plaatsen. De tweede badkamer, douche en toilet zijn ook op deze verdieping te vinden. Tevens zijn er een kinderbedje, kinderstoel en box aanwezig.
Het natuurhuisje heeft een leuke tuin, met een vuurplaats en een zwembad. De tuin is omringt door een stromend beekje en de absolute privacy is hier gewaarborgd. Er is plaats voor 3 auto's.
     

Prijs vanaf
0.00

Beoordelingen